Budgetbeheer

Budgetbeheer kan een oplossing zijn voor personen die hun financiën niet op orde kunnen krijgen of houden en niet onder bewind gesteld kunnen of willen worden.

Als u onvoldoende grip heeft op de financiën komt u in een neergaande spiraal terecht. Uiteindelijk ziet u geen oplossing meer; aanmaningen en schulden hopen zich op en u krijgt steeds meer slapeloze nachten. In die gevallen is het belangrijk om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Amstelland Bewind & Budgetbeheer is er om u te ontzorgen van uw financiën.

Het kan iedereen overkomen; U moet uitkomen met een lager inkomen doordat u uw baan verliest of u kan geen overzicht meer houden van uw financiën door psychische klachten of dementie. In dat geval kunt u ondersteuning op maat krijgen, afhankelijk van de ernst van de situatie.

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunt u de situatie schetsen en kunnen we mogelijke oplossingen bespreken. U kunt ons hiervoor bellen of mailen (admin@amstellandbewind.nl).

Voor de kosten hiervan kan meestal geen verzoek gedaan worden bij de gemeente voor Bijzondere bijstand.

Indien u in aanmerking komt voor Bewindvoering, kunt u kiezen voor Bewindvoering. Hierbij wordt het beheer van uw financiën geheel overgenomen door de bewindvoerder. Zie Bewindvoering