Over ons

Wat is Amstelland Bewind en Budgetbeheer:

Als budgetbeheerder of beschermingsbewindvoerder vertegenwoordigen wij onze cliënten op financieel gebied. Wij zijn betrokken en hebben aandacht voor de persoon. Dat onderscheidt ons van de grotere bewindvoerderskantoren, een administratiekantoor of een accountant. Uw ontzorging door het beheer van uw financiën staan voor ons centraal. Wij geven u de persoonlijke aandacht die is afgestemd op uw eigen situatie. Bij ons bent u geen nummer maar een mens. Ons werkgebied is de regio tussen Amsterdam en Utrecht.

Wie is Hans:

Mijn financiële ervaring wil ik graag inzetten om particulieren te ondersteunen met het op orde brengen en houden van de financiën. Daarom heb ik in 2013 de post-HBO opleiding Civiele Bewindvoerder gedaan. Hiermee kan ik mensen helpen die om welke reden dan ook de financiën niet meer kunnen beheren.

Wie is Mieke:

Na 11 jaar werk als Actuaris bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en na een aantal jaar werk in de horeca heb ik gekozen om mijn sociale hart en mijn financiële kennis in te zetten om mensen te ondersteunen en te helpen met het beheer van hun financiën. In 2021 heb ik de post-HBO opleiding Civiele Bewindvoerder afgerond en ben ik in de maatschap Amstelland Bewind en Budgetbeheer gestapt. Door onze krachten te bundelen zijn wij beter in staat om onze cliënten te helpen om hen perspectief te geven op financieel gebied.