Voor Wie

Bewind en Budgetbeheer is voor iedereen voor wie financiën soms een probleem zijn, wie zich zorgen maakt over zijn financiën of wie (tijdelijk) zijn geldzaken wil overdragen. Door tijdig hulp te vragen, hebt u snel weer inzicht in uw portemonnee.

Zorgen over financiën

Heeft u zorgen over uw financiën of die van uw familie? Slaapt u daardoor slecht?
Financiële problemen worden vaak veroorzaakt doordat er te weinig zicht is op de geldzaken. Amstelland Bewind en Budgetbeheer kan u helpen.

Financiële problemen
Financiële problemen zijn er in alle soorten en maten, en kunnen op veel manieren veroorzaakt worden. En hebben ook ieder hun eigen oplossing. Een aantal veel voorkomende voorbeelden zijn:

Geen overzicht
Soms is het niet duidelijk wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Als u geen overzicht hebt in uw financiële situatie, is het ook moeilijk de balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven. Vooral ouderen of jongeren met een WaJong uitkering vinden het moeilijk om grip te houden op hun financiën.

Beheer van geldzaken
Het kan zijn dat u uw financiële beslommeringen graag (tijdelijk) wilt overdragen. Steeds meer levensgenieters verblijven langere tijd per jaar in het buitenland, terwijl de financiën, post en de eigendommen in Nederland beheerd moeten blijven worden. Amstelland Bewind kan het beheer hierover voeren voor langere of kortere termijn.

Vraag op tijd hulp
Wat de oorzaak ook is, het is verstandig om tijdig hulp te vragen als u de grip op de financiën dreigt te verliezen. Door op tijd hulp te vragen kunt u zelf weer snel inzicht krijgen in uw portemonnee.